DÜŞÜK KALORİLİ ATIŞTIRMALIKLAR


Aniden gelen yeme krizleri diyet listenizin dışına çıkmanıza mı sebep oluyor?
Kendinize yememek için söz verdiğinizde aklınızdan yemek yemeyi çıkaramıyor musunuz? Düşük kalorili atıştırmalık önerilerimize göz gezdirin ve acı yemek krizlerinizi tatlıya bağlayın…
Düşük kalorili atıştırmalıklar
Kuru kayısı: Her zaman yanınızda taşıyıp, istediğiniz her ortamda çekinmeden yiyebileceğiniz yiyeceklerden birisi kuru kayısıdır. Günde 6 adet kayısı yemek, sindirim ve boşaltım sisteminin düzenli çalışmasına yardımcı olurken aynı zamanda tokluk hissi de verir.
Yaban mersini: Son dönemlerin en popüler yiyeceklerinden biri yaban mersini, düşük kalorili olmasının yanı sıra sağlıklıdır. Çantanızda taşıyabileceğiniz yaban mersini yemek krizleri için ideal bir atıştırmalıktır.
Muz: Çantanızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz bir meyvedir. İçeriğindeki potasyum sayesinde canlılık ve enerji verici özelliği vardır. Bir adet muz 100 kalori değerindedir.
Çikolata: Sınırını iyi ayarladığınızda kendinizi mutlu ve tok hissetmenizi sağlayacak muhteşem bir atıştırmalıktır. Günde 5 adet küçük parçadan fazla çikolata yememeye dikkat edin.
Yoğurt: Hem ofis hem de dışarıda rahatlıkla bulabileceğiniz yiyeceklerden biri yoğurttur. İçerdiği kalsiyum minerali sayesinde iskelet sisteminizin güçlenmesini sağlarken, tokluk hissi verir.
Kraker: Ofis çekmecenizde ve çantanızda bulundurabileceğiniz yağsız krakerler açlık krizinizi atlatmak için ideal bir seçimdir. Hafif tuzlu krakerler; kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır.